האפשרויות "ביטול הפעולה" ו"ביצוע מחדש" ב-Google Earth מאפשרות לכם לבטל או לשחזר פעולות בפרויקט, וכך מספקות רשת ביטחון לעריכה. זה אומר שאתם יכולים להתנסות ולשפר את הפרויקטים שלכם בראש שקט, כי אתם יודעים שתמיד תוכלו לחזור שלב אחד אחורה.
מחשב
כדי לבטל את הפעולה האחרונה, אפשר להשתמש בכל אחת מהאפשרויות הבאות:
- לוחצים על Ctrl + Z (ב-Windows וב-Linux) או על ⌘ Command + Z (ב-Mac) במקלדת.
- לוחצים על התפריט עריכה בסרגל העליון, ואז על ביטול.
- לוחצים על הלחצן "ביטול" בסרגל הכלים של המפה.
כדי לבצע מחדש פעולה שביטלתם, אתם יכולים להשתמש באחת מהאפשרויות הבאות:
- לוחצים על Ctrl + Y (ב-Windows וב-Linux) או על ⌘ Command + Y (ב-Mac) במקלדת.
- לוחצים על התפריט עריכה בסרגל העליון, ואז על ביצוע מחדש.
- לוחצים על הלחצן "ביצוע מחדש" בסרגל הכלים של המפה.
האפשרויות ביטול וביצוע מחדש תמיד זמינות בתפריט עריכה ובסרגל הכלים. עם זאת, הם יהיו אפורים או מושבתים אם אין פעולות שאפשר לבטל או לבצע מחדש. כך אתם יכולים לראות בקלות מתי הפונקציות האלה זמינות.
שיקולים חשובים
- ספציפית לסשן: היסטוריית הפעולות של ביטול וביצוע מחדש נשמרת רק בסשן הנוכחי ובפרויקט הספציפי שפתוח. הוא לא יישמר אם תסגרו את Google Earth או תפתחו פרויקט אחר.
- עבודה משותפת: אם אתם עובדים על פרויקט עם אנשים אחרים, פעולות הביטול והביצוע מחדש ישפיעו רק על השינויים שאתם ביצעתם. עם זאת, התוצאה של הפעולה תהיה גלויה לכל שותפי העריכה.
Android
כדי לבטל את הפעולה האחרונה, לוחצים על הלחצן "ביטול" בסרגל הכלים של המפה.
כדי לבצע מחדש פעולה שביטלתם, לוחצים על הכפתור "ביצוע מחדש" בסרגל הכלים של המפה.
שיקולים חשובים
- ספציפית לסשן: היסטוריית הביטול/הביצוע מחדש נשמרת רק במכשיר הנוכחי ובפרויקט הספציפי שפתוח. הוא לא יישמר אם תסגרו את Google Earth או תפתחו פרויקט אחר.
- עבודה משותפת: אם אתם עובדים על פרויקט משותף, פעולות הביטול או הביצוע מחדש ישפיעו רק על השינויים שאתם ביצעתם. עם זאת, התוצאה של הביטול או הביצוע מחדש תהיה גלויה לכל שותפי העריכה.
iOS
כדי לבטל את הפעולה האחרונה, לוחצים על כפתור הביטול בסרגל הכלים של המפה.
כדי לבצע מחדש פעולה שביטלתם, לוחצים על הכפתור "ביצוע מחדש" בסרגל הכלים של המפה.
שיקולים חשובים
- ספציפית לסשן: היסטוריית הביטול/הביצוע מחדש נשמרת רק במכשיר הנוכחי ובפרויקט הספציפי שפתוח. הוא לא יישמר אם תסגרו את Google Earth או תפתחו פרויקט אחר.
- עבודה משותפת: אם אתם עובדים על פרויקט עם אנשים אחרים, פעולות הביטול והביצוע מחדש ישפיעו רק על השינויים שאתם ביצעתם. עם זאת, התוצאה של הפעולה תהיה גלויה לכל שותפי העריכה.